Зөвлөгөө


Гуравхан орцтой 100 хувь жимсний мөхөөлдөс

1 жил, 11 сар TIMES.MN

100 хувь жимс ашиглан салахын аргагүй амттай мөхөөлдөс хийж сурцгаая. Нэл амин дэм...

 15 min

  1. 1

    Лаазалсан тоор жимсийг ашиглаж болно. Эсвэл шинэхэн тоор жимсийг хальс, яснаас нь салгаж автомат миксэрээр нухаш болтол миксэрдэнэ. Лаазалсан тоор хэрэглэж байгаа бол мөн адил миксэрдээрэй.

  2. 2

    Нухашин дээр жүржийн шүүсийг нэмж холиод сайтар хутгана.

  3. 3

    Ингээд зайрмаг болгон хөлдөөх саванд хийнэ. Хамгийн сүүлд нь интоор эсвэл гүзээлзгэний шүүсийг нэмээд 4-5 цаг хөлдөөгчинд хийж хөлдөөнө. Ингэхэд зайрмаг цэвэр жимсний амттай байх бөгөөд шар улаан алагласан сайхан өнгө, амттай байх болно.




Холбоотой мэдээлэл


АНХААРУУЛГА


Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд times.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү. Хэм хэмжээ зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй.