Зөвлөгөө


Гуравхан орцтой 100 хувь жимсний мөхөөлдөс

1 жил, 4 сар TIMES.MN

100 хувь жимс ашиглан салахын аргагүй амттай мөхөөлдөс хийж сурцгаая. Нэл амин дэм...

 15 min

  1. 1

    Лаазалсан тоор жимсийг ашиглаж болно. Эсвэл шинэхэн тоор жимсийг хальс, яснаас нь салгаж автомат миксэрээр нухаш болтол миксэрдэнэ. Лаазалсан тоор хэрэглэж байгаа бол мөн адил миксэрдээрэй.

  2. 2

    Нухашин дээр жүржийн шүүсийг нэмж холиод сайтар хутгана.

  3. 3

    Ингээд зайрмаг болгон хөлдөөх саванд хийнэ. Хамгийн сүүлд нь интоор эсвэл гүзээлзгэний шүүсийг нэмээд 4-5 цаг хөлдөөгчинд хийж хөлдөөнө. Ингэхэд зайрмаг цэвэр жимсний амттай байх бөгөөд шар улаан алагласан сайхан өнгө, амттай байх болно.




Холбоотой мэдээлэл


Кофе уух тохиромжтой ТУН
Кофе уух тохиромжтой ТУН
1 долоо хоног, 4 өдөр

АНХААРУУЛГА


Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд times.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү. Хэм хэмжээ зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй.